Fotograf Olav Svaland

Om Olav

Om Olav Svaland

Jeg er en allsidig fotograf med stor portefølje. Målet er å gjøre menneskene foran kamera trygge og skape en avslappet og morsom fotoshoot. Det er da de beste bildene blir til. Det gjelder alt fra de minste barna, til konfirmanter og brudepar. Familier og storfamilier som møter opp til fotografering, blir ofte imponert over kreativiteten og iveren etter å få knipset det aller beste bildet.

Bildene tas ute og jeg har ikke et studio dere kan komme til. Jeg tar alltid værforbehold og dersom det skulle være dårlig vær, finner vi en annen dag. Favorittlyset mitt er når det er slørete med skyer og når solen nesten kommer gjennom.

Din lokale fotograf i Arendal og omegn

Fotografen som skaper varige minner

Det jeg er aller best på er å opprette kontakt med barn og ungdommer som kanskje ikke synes det er så kult å bli tatt bilder av. Konfirmanter er et godt eksempel – og noen ganger barn som slår seg vrange. Da er det tålmodighet og noen gøyale triks som må til for å snu smilet fra trutmunn til smil. Jeg jobber også som en fotojournalist og skriver masse saker i tillegg. Det er svært givende da jeg har fått muligheten til å portrettere og skrive saker med store profiler, både nasjonalt og internasjonalt.

Bedrifter som ønsker foto fra tilstelninger, møter eller fra happeninger er hjertelig velkomne til å ta kontakt. Jeg har mange bedrifter i porteføljen og mange faste som jeg leverer til. Bostedet mitt er i Arendal, men jeg er mobil. Kundekretsen min er på Sørlandet, men jeg har også reist utenfor disse områdene for å ta bilder av de som ønsker meg som fotograf.

Jeg har det aller beste utstyret fra Nikon med meg til enhver anledning. Det gir meg muligheter til å ta bilder i mange forskjellige situasjoner og vinkler.

Husk: Sammen skaper vi bildet!

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle