Fotograf Olav Svaland

Pressefoto

Pressefoto

Jeg har tatt mange bilder for pressen gjennom mange år. Alt fra ulykker til sport, feature, hjemme hos reportasjer, kultur og portretter, for å nevne noe.Fagblader og mediehus er ofte på for å bestille bilder av meg.Jeg er også journalist og kan løse både tekst og bilder for mine kunder. Tidligere har jeg jobbet som journalist og redaktør og kjenner til presseetisk prinsipper. Jeg er også medlem av Norsk journalistlag.

Jeg er veldig heldig som har fått møte mange spennende mennesker også har jeg opplevd mye spennende som har skjedd. Det er veldig givende å kunne være en reporter som både leverer tekst, bilder og video – og gjerne veldig raskt fra stedet. Kundene mine er mange av fagbladene i landet, samt Agderposten, Fædrelandsvennen, VG, Dagbladet, TV2, NRK og mange flere. Jeg er utstyrt med det beste fotoutstyret fra Nikon og har alle forutsetninger for å kunne levere fra bakken, i lufta, på lang avstand og på nært hold.

Se flere bilder

Søsken

Familie

Konfirmant

Bryllup

Portrett

Nyfødt

Dronefoto

Boligfoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle