Fotograf Olav Svaland

Nyfødt

Nyfødt

Fotografering av nyfødte gir foreldrene minner som varer livet ut, og det er en flott måte å feire ankomsten av en ny familiemedlem på. Det er også en kunstform som krever dedikasjon, tålmodighet og kjærlighet til å fange de spesielle øyeblikkene som karakteriserer denne unike perioden i et barns liv.

Nyfødt

Kr 3 500

Å fotografere nyfødte er en kunstform som krever både teknisk dyktighet og emosjonell forståelse. Denne spesielle grenen av fotografi fanger de første øyeblikkene av et nytt liv og skaper varige minner for både foreldre og barn.

Sosiale medier

Gjerne følg med på Facebook og Instagram!

Vi skaper bildet sammen

Olav Svaland tror på verdien av minner og historier.

Se flere bilder

Søsken

Familie

Konfirmant

Bryllup

Portrett

Dronefoto

Boligfoto

Pressefoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle