Fotograf Olav Svaland

Dronefoto

Drone

Jeg tar diverse dronefoto av områder eller lokasjoner der det er tillatt å fly. Med dronesertifikat i lomma, tar jeg jobben med stort alvor – og har noe av de beste verktøyene for å levere de beste bildene. Jeg har gjort flere oppdrag for prisbelønnede Snøhetta og har et tett samarbeid med ingeniørene i Aesthetica Studio, i Barcelona. De leverer avansert arkitektonisk visualisering av mine bilder. 

Ta kontakt med meg om du ønsker dronebilder fra meg. Det kan være alt fra bolig til områder, eller noe som må dokumenteres. Ta kontakt, så finner vi en grei pris på oppdraget. 

Dronefoto

Kr 3 000

1 time

Antall redigerte bilder: 5

Dronefoto 2

Kr 5 000

1 time

Antall redigerte bilder: 10

Vi skaper bildet sammen

Olav Svaland tror på verdien av minner og historier.

Se flere bilder

Søsken

Familie

Konfirmant

Bryllup

Portrett

Nyfødt

Boligfoto

Pressefoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle