Fotograf Olav Svaland

Bryllup

Bryllup

Nå er det tid for et av livets mest minnerike øyeblikk! Bilder er viktige, både mens vielsen pågår og ikke minst dere to, i en setting som dere vil ha i minneboka eller på veggen til evig tid.Kjemien mellom oss er viktig, og her strekker jeg meg så langt jeg kan for at dere skal ha en morsom og avslappet dag.Jeg har masse erfaring fra bryllupsfoto og er ofte fullbooket i den mest hektiske tiden for vielser. Ta kontakt tidlig, så er jeg kanskje ledig.Prisene mine er kjent for å være lave sammenliknet med andre. Dere får masse bilder i pakkene – og betaler ingenting mer enn det vi avtaler.Ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Bryllupspakke 1

Kr 7 000

Fotografen møter en halvtime før vielsen starter og hilser på – og knipser bilder av en brudgom som forbereder seg. Når bruden ankommer, hilser vi før jeg tar noen bilder i forberedelsesfasen.Så er det vielse. Øyeblikkene blir foreviget fra start til slutt.Forlovere og foreldre blir foreviget på vielsesstedet sammen med brudeparet.

Antall redigerte bilder: 40

2 timer

Bryllupspakke 2

Kr 10 000

Fotografen møter en halvtime før og blir kjent med brudgommen. Bilder blir tatt mens han/hun forbereder seg.Når bruden ankommer møtes vi og jeg knipser bilder mens den siste finishen blir gjort.Under vielsen dekkes alt med bilder.

Antall redigerte bilder: 60

3 timer

Etterpå tar vi bilder av foreldre på vielsestedet, sammen med brudeparet.Forloverne (og barn til brudeparet) følger brudeparet til en destinasjon der hovedbildene blir tatt. Her er det fotosession med brudeparet og forlovere + eventuelle barn eller brudepiker.

Bryllupspakke 3

Kr 15 000

Dette er den mest populære pakken, da den inneholder mye.

En halvtime før vielsen møter jeg brudgommen for å bli kjent. Bilder blir tatt mens han/hun forbereder seg.Jeg møter bruden utenfor når hun ankommer og tar bilder av henne i forberedelsesfasen og prøver å fange spenningen på bildene.

Antall redigerte bilder: 100

4 timer 30 min

Vielsen går sin gang med full dekning fra kirkedøra åpnes, til det nygifte paret går ut.Bildene blir tatt utenfor sammen med foreldre og de som paret ønsker.Vi reiser til ønsket destinasjon for å ta hovedbilder. Forlovere, brudepiker og eventuelle barn er med for en gøyal fotosession.Vi reiser til stedet der brudeparet skal feires. Her tar jeg bilder minglebilder av gjester og foreviger øyeblikkene. Jeg blir frem til middagen blir servert.

Bryllupspakke 4

Kr 20 000

Dette er den ultimate pakka, der jeg foreviger alt som skjer gjennom hele dagen, i åtte timer. Innholdet er det samme som i pakke 3, men jeg er med på mye mer. Enten fra morgenen, eller gjennom hele selskapet, i tillegg til alt i pakke 3.

Antall redigerte bilder: 150 + alle uredigerte (må ikke deles uredigert)

8 timer

Dere bestemmer når jeg skal begynne – også blir jeg sammen med dere senest frem til kakene blir servert.Dere får også med foto av de som taler og alt annet som skjer underveis. Dette er en pakke mange liker, for her får du også med alle bildene som ikke er redigert. Ofte blir det 2.000 bilder på en dag.

Sosiale medier

Gjerne følg med på Facebook og Instagram!

Vi skaper bildet sammen

Olav Svaland tror på verdien av minner og historier.

Se flere bilder

Søsken

Familie

Konfirmant

Portrett

Nyfødt

Dronefoto

Boligfoto

Pressefoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle