Fotograf Olav Svaland

Familie

Familie

Ingenting slår et godt familiebilde! Det er dette som blir i minnebøker, på veggen og ikke minst i minnene til hele familien. Forevigelse er viktig, for tiden går fort og de små blir raskt store. Husk å ta dere tid, enten hos meg eller hos andre fotografer, til dette.

Familiefoto

Pris per familie kr 3 000

Bildene tas ute og jeg har værforbehold. Er det dårlig dag, møtes vi en annen dag som passer. Dere får portretter og samlet, med og uten voksne. Bak kamera lager jeg litt spetakkel og tull og tøys som skaper en god stemning, latter og smil hos store og små.

30 redigerte bilder

Storfamilie

Kr 5 000

Hva er en bedre gave til en bestemor og bestefar enn en fotoshoot med alle etterkommerne? Jeg knipser bilder av hele storfamilien, enkeltvis av familiene – og selvsagt noen romantiske bilder av de to aller eldste.Her får dere bilder av foreldre med barna sine alene – og med barnebarn/oldebarn.

50 redigerte bilder

Vi skaper bildet sammen

Olav Svaland tror på verdien av minner og historier.

Se flere bilder

Søsken

Konfirmant

Bryllup

Portrett

Nyfødt

Dronefoto

Boligfoto

Pressefoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle