Fotograf Olav Svaland

Barn

Barn

Å fotografere barn er noe av det morsomste jeg vet. For meg handler det om å fange gleden, nysgjerrigheten og oppdagelsen som preger barndommens magiske år. Jeg er alltid på jakt etter smilet og gleden, kanskje latteren og det lure blikket. Hvert år tar jeg bilder av 5-700 barn i barnehager og i egne fotosessions, privat. Det er når barna er foran kamera jeg trives best på jobb.

Standard fotopakke av ett barn

Kr 2 500

Dere får 25 bilder ferdig redigert, digitalt.

Søsken: 3.000 kroner. (Inkluderer søskenbilder og portretter)

Enkel studiopakke – hjemme

Fra kr 3 000

Jeg kan ta bilder av ett barn med medbrakt bakgrunn (hvit eller sort) og lampe inne i huset deres for 3.000 kroner.

To barn: 3.500 kroner.

Barnedåp

Kr 5 000

Jeg kan også være med i barnedåp og ta bildene på den store dagen.Da får dere bilder i forkant av gudstjenesten og underveis. Dere får også bilder av faddere og foreldre etterpå, gjerne med presten, om han/hun vil. Antall redigerte bilder: 30

Barnehage

Fra 550 kr per barn

Jeg tar masse bilder av barn i barnehager hvert år. Foreldrene får fem portretter og fellesbilde for 550 kroner. Er det søsken, koster det 900 kroner for to og 1.200 kroner om dere ønsker søskenbilder i tillegg. NB: Bildene sendes digitalt og ikke på papir.

Sosiale medier

Gjerne følg med på Facebook og Instagram!

Vi skaper bildet sammen

Olav Svaland tror på verdien av minner og historier.

Se flere bilder

Søsken

Familie

Konfirmant

Bryllup

Portrett

Nyfødt

Dronefoto

Boligfoto

Pressefoto

De beste øyeblikkene varer livet ut.

Ønsker du fotografering?

Ønsker du å fange uforglemmelige øyeblikk gjennom objektivet til en erfaren og lidenskapelig fotograf? Ta kontakt med Olav Svaland. Med sin unike evne til å fange skjønnheten i hvert øyeblikk, kan Olav hjelpe deg med å skape minner som varer livet ut.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle